Ingyenes szállítás 48000 Ft felett

office@moderncompany.hu

Nyomtatott ruházat

 

Ruházat címkézése?

 

Igen. A Modern Company egy online bolt, amelyben nem csak a cégünk által gyártott ruhákat találja meg. A ruházat megjelölésének szolgáltatását is kínáljuk, ami manapság a reklámozás nagyszerű formája. Ennek a szolgáltatásnak az ötletét egyéni és nagykereskedelmi vásárlóink javasolták nekünk, akik vásárlás közben többször is megkérdezték, hogy személyre szabhatjuk-e az üzletünkben vásárolt ruhákat. Így hoztuk létre a gépparkunkat, amelynek köszönhetően a beérkezett fájlok vagy ügyfeleink javaslatai alapján egyedi terveket tudunk készíteni. Úgy döntöttünk, hogy kész nyomtatási mintákat is készítünk, amelyek a rendszeres kínálatunkban találhatók.

 

 

  odzież gastronomiczna z nadrukiemFartuszek z nadrukiem

 

 

 

 

 

Kész grafikák

A személyre szabott ruhák készítésére vonatkozó ötletek száma valószínűleg végtelen. Üzletünkben minden nap új mintákat adunk hozzá, hogy a különböző szakmák alkalmazottai választhassanak maguknak valamit. Javaslataink tematikusan dedikáltak, különböző színekben és a ruhadarabon bárhol elhelyezhetők. Nem korlátozódunk a saját terveinkre, hanem sokszor találkozunk ügyfeleink kívánságaival, akik átadják nekünk ötleteiket, logóikat, szövegeiket, és így közösen érdekes koncepciókat hozunk létre.

 

    znakowanie odziezy   

 

 

 

 

 

nadruk griil  nadruk dla restauracji  nadruk dla fryzjera  nadruk dla kucharza

 

 


Kinek készítünk logókat, grafikákat, feliratokat?

Gyakorlatilag minden szakmai ág számára készen állunk bármilyen projekt elkészítésére. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az orvosi, gasztronómiai és laboratóriumi szektor számára készült ruházat gyártására és értékesítésére szakosodtunk, ezért modernbhp.pl üzletünkben az orvosok, ápolók, mentősök, szakácsok, pincérek és pultosok számára címkézett termékekre összpontosítunk. Ügyfeleink egyben vállalkozók is, akik az erős versenytársak közül való kiemelkedés érdekében egyéni igényekre szabott termékeket keresnek. Kórházak és orvosi rendelők, iskolák, éttermek és szállodák, magáncégek és még háziasszonyok számára is jelölünk professzionális ruházatot.


 

 

 

 


      

 

Átfutási idő

 A ruhanyomtatási szolgáltatások iránti nagy kereslet arra kényszeríti ügyfeleinket, hogy olyan partnereket keressenek, akik képesek átfogó szolgáltatást nyújtani az orvosi és vendéglátóipari ruházati cikkek beszerzésétől kezdve azok címkézésén át a lehető legrövidebb időn belül a vállalat telephelyére történő szállításig. Csapatunk megérti ezt, és minden nap új kihívásokat vállal. Az átfutási idő 1-3 nap, és a megszemélyesítendő ruhadarabok mennyiségétől függ.

 

  szybki-czas-realizacji

               

modernbhp

 

Hová szállítjuk termékeinket?

 

 

Webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy orvosi és vendéglátóipari ruházatot kínáljunk mindazoknak, akik kiváló minőségű termékeket keresnek vonzó áron. Az ország egész területére, kisebb és nagyobb városokba, mint például Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc. Ügyfeleink között szlovákiai, csehországi, magyarországi, romániai, németországi, nagy-britanniai és észtországi cégek is vannak. Manapság a logisztika nagyon hatékony, és egyáltalán nem nehéz orvosi és gasztronómiai ruhákat és laboratóriumi felszereléseket szállítani a világ bármely pontjára. A legnagyobb futárcégekkel működünk együtt, amelyek a legmagasabb színvonalon nyújtják szolgáltatásaikat.

 

 

                                                                                                           

Bíztak bennünk

Mivel sok éve működünk ebben az iparágban, jól tudjuk, hogy nagyon fontos a megrendelések átfogó és gyors feldolgozása, de érdemes megemlíteni, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kínált termékek és szolgáltatások minőségére. A jutalom számunkra azok a vásárlók, akik visszatérnek a moderncompany.hu webáruházunkba. Ezek közül néhányat itt mutatunk be.

 

                                                                                                                  

Arbi-tech

Fabryka smaku

 

 

Garden Czeska gospoda Szkoła farmaceutyczna Wyższa szkoła edukacja

 

 

Kapcsolatfelvétel

Ha a kínálatunkban szereplő ruhadarabokra szeretné saját tervezésű (felirat, logó, grafika) ruhadarabokat készíteni, és nem tudja, hogyan kell ezt megtenni,

kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi biztosan segítünk Önnek

 

                                                                                                                                                                        

                     office@moderncompany.hu     

 

Znakowanie odzieży

fel
Shop is in view mode
Teljes oldalas verzió megjelenítése
Sklep internetowy od home.pl